80Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
6 Ķīnas kāposta lapas2 vistas filejas1 burkāns2 saujasspināti3 ĒKbezpiedevu krēmsiers2 ķiploka daiviņas1 ĒKfranču sinepes pēc garšassāls pēc garšasmalti melnie pipari
Pagatavošana
1
Ķīnas kāpostam atdala lapas, viegli izklapē kātus, lai tie nav tik stingri. Apvāra kāposta lapas, liekot karstā sālsūdenī un vārot trīs minūtes. Burkānu sagriež stienīšos. Vistas fileju sagriež plānākās šķēlēs, izklapē. Spinātus sasmalcina, samaisa ar rīvētu ķiploku un bezpiedevu krēmsieru.
2
Kāposta lapas liek vienu pie otras uz darba virsmas. Virs lapām liek vistas fileju, pārkaisa ar sāli un pipariem, pārziež ar sinepēm, tad liek spinātu masu un burkāna stienīti, Sākot no kātu daļas, uzmanīgi satin ciešā, garenā rullītī.
3
Liek sagatavotos rullīšus tvaicējamā katlā un zem vāka tvaicē aptuveni 1 stundu uz nelielas liesmas.
4
Izņem no katla, ar asu nazi sagriež gabaliņos un pasniedz ar mērci pēc saviem ieskatiem.
Lai labi garšo!
Ēdieni bērniemĒdieni dzimšanas un vārda dienas ballīteiBērnu ballītes ēdieniTvaicēšanaPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasGaļas uzkodasBurkāniMelnie pipariSpinātiVistas filejaĶiplokiGaļas ēdieniviegliĶīnas kāpostsIkdienas maltīteiViegla vasaras maltīteFranču sinepesKrēmsierssals
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit