45Minūtes
12Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
250 gbiezpiens50 mlpiens50 mlaugu eļļa50 gcukurs1 ĒKcitrona sula1 ola15 gcepamais pulveris300 gmilti50 gsaulespuķu sēklas50 globītas ķirbja sēklas1 ĒKsezama sēklas1 ĒKlinsēklas vai čia sēklas
Pagatavošana
1
Uzkarsē cepeškrāsni līdz 175 grādiem.
2
Biezpienu, pienu, augu eļļu, cukuru, olu un citrona sulu sajauc kopā.
3
Miltus samaisa ar cepamo pulveri un sēkliņām.
4
Biezpiena masu samaisa ar miltu maisījumu.
5
No mīklas veido nelielas bumbiņas un kārto uz ar cepampapīru izklātas plāts, ievērojot 2-3 centimetru atstarpes, jo maizītes cepoties nedaudz uzpūtīsies.
6
Cep aptuveni 30 minūtes, līdz maizītes kļuvušas zeltaini brūnas.
Lai labi garšo!
BrokastisĒdieni veģetāriešiemAugu eļļaBiezpiensCepamais pulverisPiensSaulespuķu sēklasSezama sēklasPīrāgi un smalkmaizītesMaizeCitronu sulaĶirbju sēklasČia sēklas
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit