9Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
200 gmazsālīts lasis1 vidēji liels avokado50 grīsi150 gkrēmsiers bez piedevām pēc garšaszaļumi50 grīvēts cietais siers50 mlbezpiedevu jogurts pēc garšassāls, pipari2 TKcitrona sula
Pagatavošana
1
Rīsus novāra sālsūdenī, atdzesē un samaisa ar bezpiedevu jogurtu.
2
Mazsālītu lasi sīki sakapā un pārslaka ar citrona sulu.
3
Avokado sagriež tāda paša izmēra gabaliņos kā lasi un arī pārslaka ar sulu – lai augļa mīkstums nemelnētu.
4
Svaigo sieru kārtīgi samaisa ar zaļumiem, lai tas kļūtu vijīgi plūstošs.
5
Ķeras pie salātu kārtošanas – vai nu pa porcijām, vai vienā lielā traukā (kā to darījām mēs).
6
Pirmā kārta – rīsi, ko viegli pārsmērē ar bezpiedevu jogurtu un pārkaisa ar daļu cietā siera.
7
Otrā kārta – puse no laša apjoma.
8
Pāri kārto avokado, ko pārsmērē ar mīksto krēmsieru un pārkaisa ar atlikušo lasi.
9
Pārkaisa ar atlikušo cieto sieru un liek ledusskapī, lai salāti savelkas.
10
Pirms pasniegšanas var pārkaisīt ar svaigām dillēm.
Lai labi garšo!
Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballīteiVārīšanaAvokadoGaršvielas un garšaugiLasisRīsiZivju un jūras produktu salātiDažādi salātividējiCitronu sulaKrēmsiersCietais siersBezpiedevu jogurtsJapāņu nacionālā virtuveTavam svētku galdam
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit