Foto: Shutterstock
Šiem bezē cepumiem ir kraukšķīga virskārta un maigs vidiņš. Garšo lieliski kopā ar saldējumu vai klasiski ar putukrējumu un šokolādes mērci.
120Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
1 olas baltums50 gcukurs1 šķipsnasāls1 TKcitrona sula1 TKvaniļa, kardamons, piparkūku garšviela

Pagatavošana

1

Uzkarsē cepeškrāsni līdz 130°C.

2

Olbaltumus puto ar cukuru, sāli un citronu sulu tērauda bļodā.

3

Lai iegūtu perfektu tekstūru, rūpīgi puto mīklu ūdens peldē, līdz tā kļūst silta. Noņem bļodu no plīts un turpina putot, līdz mīkla ir atdzisusi.

4

Ar karoti vai konditorejas maisiņu uz cepamā papīra liek mīklas piciņas.

5

Cep aptuveni 1 stundu. Atstāj cepumus krāsnī, līdz tie pilnībā atdzisuši. Tiem jābūt kraukšķīgai virskārtai un mīkstam vidiņam.

Padoms! Uzlabojiet cepumu garšu, pievienojot olbaltuma mīklai jūsu mīļākās garšvielas. Piemēram, kardamonu, vaniļu, kanēli vai piparkūku garšvielas.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!