120Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
1 olas baltums50 gcukurs1 šķipsnasāls1 TKcitrona sula1 TKvaniļa, kardamons, piparkūku garšviela
Pagatavošana
1
Uzkarsē cepeškrāsni līdz 130°C.
2
Olbaltumus puto ar cukuru, sāli un citronu sulu tērauda bļodā.
3
Lai iegūtu perfektu tekstūru, rūpīgi puto mīklu ūdens peldē, līdz tā kļūst silta. Noņem bļodu no plīts un turpina putot, līdz mīkla ir atdzisusi.
4
Ar karoti vai konditorejas maisiņu uz cepamā papīra liek mīklas piciņas.
5
Cep aptuveni 1 stundu. Atstāj cepumus krāsnī, līdz tie pilnībā atdzisuši. Tiem jābūt kraukšķīgai virskārtai un mīkstam vidiņam.
Padoms! Uzlabojiet cepumu garšu, pievienojot olbaltuma mīklai jūsu mīļākās garšvielas. Piemēram, kardamonu, vaniļu, kanēli vai piparkūku garšvielas.
Lai labi garšo!
Ātri pagatavojami ēdieniĒdieni bērniemZiemassvētku receptesLieldienu receptesĒdieni dzimšanas un vārda dienas ballīteiKāzu ēdienkarteKristību ēdienkarteBērnu ballītes ēdieniMātes dienas ēdieniCepeškrāsnsPasniegt atdzesētuCukursOlasCepumiviegliCitronu sulasals
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit