Sastāvdaļas
Pagatavošana
Sakuļ olas baltumus ar mikseri stingrās putās, lēnām pievienojot cukuru. Knifiņš: labākam rezultātam olas baltumu pirms putošanas paturi ledusskapī. Kad masa ir gatava, iepilda to konditorejas maisā.
Pēc tam izklāj uz cepešpannas cepamo papīru, un izspiež apaļas formas bezē masu aptuveni 5 cm diametrā.
Uzkarsē cepeškrāsni līdz 90 grādiem un kaltē bezē aptuveni divas stundas. Pēc tam izņem no krāsns un atdzesē.
Gatavo krēmu. Saputo saldo krējumu, pievienojot maskarpones krēmu, cukuru un sev tīkamu liķieri.
Gatavo marinētu kumkvatu. Sagriež kumkvatu nelielās ripiņās. Marinādes pagatavošanai uzvāra ūdeni ar cukuru un garšvielām. Pievieno kumkvatu, un vēl minūti vāra. Pēc tam marinādi atdzesē.
Vienu bezē pusīti liek uz pamatnes, pārklāj ar krēmu, dekorē ar svaigām ogām un marinētu kumkvatu, virsū liek otru bezē pusi.
Lai labi garšo!