6Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
150 gredīsi1 lūdens0.5 lābolu etiķis1 ĒKsāls1 TKkoriandrs3 ĒKbērzu sulas sīrups
Pagatavošana
1
Redīsus noskalo, liek katliņā, pievieno pārējās sastāvdaļas, samaisa.
2
Katliņam uzliek vāku, atstāj redīsus uz nakti marinādē.
3
Nākamajā rītā, kad redīsi ir gatavi, apsilda tos katliņā, līdz marināde "uzmet burbuli".
Lai labi garšo!
Mazkaloriju ēdieniĒdieni vegāniemĒdieni veģetāriešiemVārīšanaMarinēšanaKinzaRedīsiĀbolu etiķisŪdensMarinēšanaviegliPasniegt nākamajā dienāIkdienas maltīteiBērzu sulaLatviešu nacionālā virtuvesals
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit