Foto: Publicitātes foto
Marinēti redīsi būs koša un garšīga alternatīva mazsālītiem gurķiem. Varēsi tos izmantot gan kā piedevu gaļas un zivju ēdieniem, gan kā kraukšķīgu sastāvdaļu dārzeņu salātos. Recepti piedāvā Latvijas Meža dienu vēstnesis, "Restorāna 3" pavārs un meža garšu zinātājs Žanis-Raivo Behmanis.
6Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

150 gredīsi1 lūdens0.5 lābolu etiķis1 ĒKsāls1 TKkoriandrs3 ĒKbērzu sulas sīrups

Pagatavošana

1

Redīsus noskalo, liek katliņā, pievieno pārējās sastāvdaļas, samaisa.

2

Katliņam uzliek vāku, atstāj redīsus uz nakti marinādē.

3

Nākamajā rītā, kad redīsi ir gatavi, apsilda tos katliņā, līdz marināde "uzmet burbuli".

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!