25Minūtes
11Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
1 vistas fileja1 burkāns1 neliela paprika eļļa cepšanai1 sīpols1 purava kāts1 kabacis2 ĒKsaldā čili mērce2 ĒKsojas mērce0.5 apelsīns rīsu nūdeles
Pagatavošana
1
Vistas fileju sagriež strēmelītēs un strauji apcep sakarsētā eļļā.
2
Pievieno ripiņās sagrieztu burkānu, strēmelītēs sagrieztu papriku, šķēlēs sagrieztu sīpolu, ripiņās sagrieztu puravu un strēmelēs sagrieztu kabaci.
3
Maisot cep 2-3 minūtes, tad pievieno sojas mērci, saldo čilli mērci, apelsīnu sulu no viena apelsīna pusītes, apmaisa un karsē vēl pusminūti.
4
Ja vēlas, var ēdienu iebiezināt ar kartupeļu cieti, iejaucot tējkaroti cietes nelielā daudzumā ūdens un pievienojot pannas saturam.
5
Pasniedz ar rīsu nūdelēm. Ja vēlas, var pārkaisīt ar sīki sakapātiem lociņiem, pētersīļiem, baziliku vai kinzu.
Lai labi garšo!
Ķīniešu nacionālā virtuveApelsīniBurkāniEļļaKabačiPaprikaRīsu nūdelesSojas mērceČili mērceSīpoliPuravi
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit