Foto: Privātā arhīva foto
Vistas fileja, dārzeņi un rīsu nūdeles ir ideāla kombinācija ātri pagatavojamai, gardai un vasarīgai maltītei. Recepti iesaka Mārīte Zizlāne.
25Minūtes
11Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 2
1 vistas fileja1 burkāns1 neliela paprika eļļa cepšanai1 sīpols1 purava kāts1 kabacis2 ĒKsaldā čili mērce2 ĒKsojas mērce0.5 apelsīns rīsu nūdeles

Pagatavošana

1

Vistas fileju sagriež strēmelītēs un strauji apcep sakarsētā eļļā.

2

Pievieno ripiņās sagrieztu burkānu, strēmelītēs sagrieztu papriku, šķēlēs sagrieztu sīpolu, ripiņās sagrieztu puravu un strēmelēs sagrieztu kabaci.

3

Maisot cep 2-3 minūtes, tad pievieno sojas mērci, saldo čilli mērci, apelsīnu sulu no viena apelsīna pusītes, apmaisa un karsē vēl pusminūti.

4

Ja vēlas, var ēdienu iebiezināt ar kartupeļu cieti, iejaucot tējkaroti cietes nelielā daudzumā ūdens un pievienojot pannas saturam.

5

Pasniedz ar rīsu nūdelēm. Ja vēlas, var pārkaisīt ar sīki sakapātiem lociņiem, pētersīļiem, baziliku vai kinzu.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!