15Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
2 lprosecco2 lsauss baltvīns1.5 llimonāde "Sprite" vai gāzēts ūdens3 gab.persiki300 gzemenes2 gab.bumbieri400 gsaldēti ķirši3 gab.apelsīni pēc garšaspiparmētras
Pagatavošana
1
Zemenes noskalo, atbrīvo no kauslapām un sagriež četrās daļās.
2
Persikus noskalo, tiem izņem kauliņus un sagriež kubiņos.
3
Bumbieriem izņem sēklotni, sagriež ripiņās.
4
Apelsīnus nomizo, daiviņas attīra no baltās miziņas un sagriež gabaliņos.
5
Visus augļus liek lielā bļodā, pievieno saldētos ķiršus. Var izmantot arī svaigus ķiršus, vienīgi tad jāizņem kauliņi.
6
Visu pārlej ar atdzesētu baltvīnu, proseko un gāzētu minerālūdeni vai limonādi "Sprite". Pievieno saplūkātas piparmētru lapiņas.
7
Uzmanīgi ar kausiņu apmaisa un liek ledusskapī, lai garšas savelkas.
Lai labi garšo!
Kāzu ēdienkarteVakariņu idejasMinerālūdensPersikiZemenesĶiršiAlkoholiskie dzērieni un kokteiļiBumbieriBaltvīnsProsecco
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit