15Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
2 lprosecco2 lsauss baltvīns1.5 llimonāde "Sprite" vai gāzēts ūdens3 gab.persiki300 gzemenes2 gab.bumbieri400 gsaldēti ķirši3 gab.apelsīni pēc garšaspiparmētras
Pagatavošana
1
Zemenes noskalo, atbrīvo no kauslapām un sagriež četrās daļās.
2
Persikus noskalo, tiem izņem kauliņus un sagriež kubiņos.
3
Bumbieriem izņem sēklotni, sagriež ripiņās.
4
Apelsīnus nomizo, daiviņas attīra no baltās miziņas un sagriež gabaliņos.
5
Visus augļus liek lielā bļodā, pievieno saldētos ķiršus. Var izmantot arī svaigus ķiršus, vienīgi tad jāizņem kauliņi.
6
Visu pārlej ar atdzesētu baltvīnu, proseko un gāzētu minerālūdeni vai limonādi "Sprite". Pievieno saplūkātas piparmētru lapiņas.
7
Uzmanīgi ar kausiņu apmaisa un liek ledusskapī, lai garšas savelkas.
Lai labi garšo!
Kāzu ēdienkarteRomantiskas vakariņasMinerālūdensPersikiZemenesĶiršiAlkoholiskie dzērieni un kokteiļiBumbieriBaltvīnsProsecco
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit