Foto: Publicitātes foto
Recepti piedāvā Linda Vilmansone.
5Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

200 gkonservētas baltās pupiņas70 gmarinēti artišoki puscitrons olīveļļa pēc garšassāls pēc garšasmedus

Pagatavošana

1

Citronam nomizo miziņu un izspiež sulu.

2

Visas pārējās sastāvdaļas liek blenderī un maļ, līdz izveidojusies viendabīga krēmīga masa.

3

Masu pagaršo un pēc garšas pievieno citronu sulu, sāli un medu.

Ja garšo pikantākas lietas, var pievienot arī vienu ķiploka daiviņu.

Ļoti garšīga šāda pastēte būs arī ar saulē kaltētiem tomātiem

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!