140Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
500 gpersiki1.2 lūdens3 ĒKmedus10 gmelnās vai zaļās tējas lapas10 gsalvijas lapas500 gledus20 gab.avenes
Pagatavošana
1
Pagatavo avenes ledū – ledus trauciņā liek avenes, pārlej ar ūdeni un sasaldē.
2
Sagriež daiviņās 350 g persiku, izņemot no tiem kauliņus.
3
No persikiem, 500 ml ūdens un medus pagatavo sīrupu – persikus uzvāra ūdenī, pievieno medu, salvijas lapas un vāra 2-3 minūtes, noņem no plīts, pievieno speciālā tējas pagatavošanas sietiņā vai marlē iebērtas tējas lapas un atstāj uz 3 minūtēm.
4
Izņem tējas lapas un tēju atdzesē. Sablendē persiku sīrupu viendabīgā konsistencē un izkāš caur sietu.
5
Lej glāzēs persiku-tējas sīrupu (daudzumu regulējot pēc savas garšas), pielej ūdeni, ieber ledus kubiņus un avenes, kas sasaldētas ledū. Rotā ar persikiem, kas sagriezti daiviņās un salvijas lapām. Pasniedz.
Lai labi garšo!
Ātri pagatavojami ēdieniMazkaloriju ēdieniĒdieni vegāniemĒdieni veģetāriešiemVārīšanaPasniegt atdzesētuAvenesMedusPersikiSalvijaŪdensTējaDažādi dzērieniviegliIkdienas maltīteiLedusViegla vasaras maltīteTēja
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit