Foto: Publicitātes foto
Šādi pagatavots dzēriens lieliski atsvaidzina un ilgāk paliek auksts, jo galvenokārt sastāv no ledus, kas ir ļoti patīkami vasaras karstajā laikā. Recepti iesaka pavāre un uztura speciāliste Jevgēnija Jansone sadarbībā ar veikalu tīklu "Elvi".
7Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
125 gavenes125 gmellenes125 gzemenes20 gpiparmētru lapas2 citroni1 gurķis1 lūdens

Pagatavošana

1

Pagatavo ogas ledū – ledus trauciņā vai citā trauciņā (piemēram, silikona formā mafinu gatavošanai) liek avenes, mellenes un zemeņu gabaliņus, tām virsū uzlej ūdeni, kuram pievienota viena citrona sula, sasaldē. Ledus gabaliņu ar ogām ir jābūt daudz.

2

Glāzes vai lielāku krūzi piepilda ar ledus ogām, pievieno piparmētru lapas un pielej ar ūdeni. Pievieno šķēlēs sagrieztu citronu, gurķi, sagrieztu plānās šķēlēs, un pasniedz.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!