Pārbaudītu recepti "Tasty" izsludinātajam konkursam, kura galvenā balva ir virtuves piederumu komplekts konservēšanai, piesaka Linda Saktiņa-Plūme.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Notīra sēnes, liek katlā, pārlej ar ūdeni, kam pievienota krietna šķipsna sāls. Kad ūdens sāk vārīties, sēnes vāra minūtes 20, tad nokāš.
Gatavo marinādi. Katlā lej ūdeni pievieno sāli, cukuru, lauru lapu, piparus un vāra, līdz ūdens ir verdošs (ja nepieciešams, marinādes sastāvdaļas var dubultot vai trīskāršot).
Pievieno etiķi. novārītās sēnes un vāra vēl 20 minūtes. Karstu salej b
Karstu salej izkarsētās burkās, aizvāko un atdzesē. Glabā vēsumā.
Ja arī tev padomā ir kāda pārbaudīta recepte, neturi sveci zem pūra – padalies ar recepti komentāros, raksti mums: receptes@delfi.lv vai atsūti recepti, izmantojot "Tasty" recepšu pievienošanas formu (un, iespējams, tieši tu laimēsi vērtīgu balvu – "Tescoma" virtuves piederumu komplektu konservēšanai!
Lai labi garšo!