Foto: Publicitātes foto
"Gatavojot putru, pienu var aizstāt arī ar rīsu vai auzu dzērienu. Ja putras gatavošanai tiks izmantots auzu piens, tā būs saldāka, jo auzas ir dabiski saldas," iesaka "Rimi" gardēdis, šefpavārs Normunds Baranovskis.
15Minūtes
4Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

80 gpiecu graudu pārslas300 mlpiens (0.5%)1 banāns8 golīveļļa

Pagatavošana

1

Pienu lej katliņā, pievieno pārslas un vāra vismaz 3 minūtes, tad ļauj nedaudz pastāvēt, lai tās uzbriest.

2

Pa to laiku sagriež banānu šķēlītēs un apcep uz pannas no katras puses.

3

Putru lej bļodiņā, virsū liek banānus.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!