45Minūtes
10Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 6
120 gmilti2 olas50 geļļa vai margarīns100 gcukurs10 gcepamais pulveris bumbieri PĀRLIEŠANAI:200 gsojas jogurts2 ĒKbrūnais cukurs pēc garšaskanēlis
Pagatavošana
1
Sakarsē krāsni līdz 190 grādiem.
2
Bumbierus nomizo, sagriež kubiņos. MIltus bļodā sajauc ar cepamo pulveri.
3
Citā bļodā olas sakuļ ar cukuru viendabīgā masā. Pielej eļļu vai atlaidinātu margarīnu un iekuļ. Pa porcijām pievieno miltu maisījumu un iemaisa, lai nav kunkuļu, Pievieno bumbierus un iecilā masā.
4
Lej masu ietaukotā vai ar cepamo papīru izklātā veidnē, Mīklas virspusi, ja vēlas, var pārklāt ar bumbieru šķēlēm.
5
Cep 40 minūtes, tad izņem no krāsns, pārlej ar sojas jogurtu, kas sakults ar brūno cukuru un kanēli.
6
Kūku veidnē nedaudz atdzesē, tad izņem no veidnes, griež gabalos un pasniedz.
Lai labi garšo!
CepšanaCepeškrāsnsPasniegt atdzesētuBrūnais cukursCepamais pulverisCukursEļļaJogurtsKanēlisMiltiOlasPlātsmaizesTortes un kūkasviegliIkdienas maltīteiBumbieri
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit