2Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
1 kgcidonijas1 kgcukurs
Pagatavošana
1
Cidonijas nomazgā un sarīvē ar visām sēkliņām.
2
Visērtāk šim nolūkam izmantot virtuves kombainu. Ja pieejama gaļas mašīna, tad var izmantot arī to.
3
Sasmalcināto masu ber bļodā, pārber ar cukuru attiecībā 1:1.
4
Atstāj uz nakti ievilkties. Pilda sterilās burkās un uzglabā ledusskapī.
Lai labi garšo!
Ārstnieciskais uztursKonservēšanaCidonijasCukursIevārījumi, džemi un marmelādesPasniegt nākamajā dienāBez termiskas apstrādesLatviešu nacionālā virtuve
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit