<a rel="cc:attributionURL" href="https://unsplash.com/@antonmislawsky"> Anton Mislawsky </a> / <a rel="license" href="https://creativecommons.org/publicdomain/zero/1.0/">cc</a>

Piešaujot marinādei šļuciņu šmakovkas, grilētie vai krāsnī ceptie vistu spārniņi un stilbiņi izdosies īpaši sulīgi. Recepti iesaka "Šmakovkas muzejs".

6Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

1.5 kgvistu spārniņi vai stilbiņi pēc garšassāls0.5 TKmalti melnie pipari5 sīpoli pēc garšasdilles vai citi zaļumi100 gšmakovka

Pagatavošana

1

Sīpolus nomizo un sagriež plānos pusapļos. Zaļumus sasmalcina.

2

Gaļu liek traukā, pievieno sīpolus, zaļumus, sāli un piparus, Visu pārslaka ar šmakovku un apmaisa, mīcot ar rokām, līdz no sīpoliem sāk izdalīties sula.

3

Zem sloga vēsā vietā marinē 3 līdz 4 stundas, tad izmanto cepšanai uz grila vai cepeškrāsnī.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!