20Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
5 kgkāposti1 kgpaprika1 kgburkāni250 gcukurs (glāze)4 ĒKsāls0.5 letiķis1 leļļa
Pagatavošana
1
Kāpostus sasmalcina. Burkānus sarīvē uz rupjās rīves. Paprikai izņem sēklotni, sagriež plānās strēmelītēs.
2
Dārzeņus liek bļodā, pievieno pārējās sastāvdaļas un ar rokām apmaisa. Pamīca, lai no dārzeņiem sāk izdalīties sula.
3
Atstāj salātus uz nakti atsuloties. Nākamajā dienā stingri sapilda burciņās un aizvāko.
4
Ledusskapī šie salāti uzglabājas vismaz mēnesi un, iespējams, pat ilgāk. Parasti gan tie apēdas daudz ātrāk.
Lai labi garšo!
Mazkaloriju ēdieniSvaigēšanaĒdieni vegāniemĒdieni veģetāriešiemBurkāniCukursEtiķisKāpostiPaprikaDārzeņu salātiGavēņa laika ēdieniBez termiskas apstrādes
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit