Sastāvdaļas
Pagatavošana
Indijas riekstus iepriekš izmērcē 12 h aukstā ūdenī, turot ledusskapī, un tad nokāš. Kokosriekstu piens pirms kūkas gatavošanas 24 h jātur ledusskapī, lai būtu viegli atdalāma cietā daļa.
Gatavo pamatni. Sablendē riekstus, līdz izveidojas smalka masa. Tad pievieno dateles un pārējo, sablendē, līdz izveidojas ķepīga masa.
Ar cepamo papīru izklāj pamatni kūkas formai 20–23 cm diametrā. Ieliek masu formā un izlīdzina piespiežot.
Blenderī liek visas pirmās kārtas sastāvdaļas un sablendē maksimāli krēmīgi zīdainu krēmu. Uzlej uz kūkas pamatnes, izlīdzina un liek saldētavā uz 4–6 h. Pēc tam to pašu izdara ar otro kārtu un uzlej virsū. Izlīdzina un liek saldētavā uz 12 h.
Izņem no saldētavas vismaz 1 h pirms pasniegšanas vai 4 h pirms, bet tur ledusskapī. Dekorē, kā vēlas, un pasniedz. Vēlāk var turēt ledusskapī, jo kūka skaisti turas kopā.
Lai labi garšo!