80Minūtes
15Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
140 gkviešu milti140 gpilngraudu milti150 gspināti, blanšēti un sasmalcināti šķipsnasāls125 mlsilts ūdens1 ĒKcukurs5 graugs, sausais30 mleļļa PILDĪJUMAM:125 mlsaldā čili mērce250 gkūpināts bekons400 gķirbis, gabaliņos apcepts1 sarkanais sīpols, šķēlītēs200 gmocarella, saplucināta100 gbaby spināti
Pagatavošana
1
Bļodā samaisa abu veidu miltus ar sāli, cukuru un miltiem.
2
Pievieno sasmalcinātus spinātus, siltu ūdeni, eļļu un mīca mīklu, līdz tā ir gluda, elastīga un nelīp pie rokām.
3
Pārklāj mīklu ar ieeļļotu pārtikas plēvi un noliek siltā vietā uzrūgt 45 minūtes.
4
Sakarsē krāsni līdz 180 grādiem.
5
Mīklu atmīca, liek uz darba virsmas, kas pārkaisīta ar miltiem un izrullē aptuveni puscentrimetru plānā picas formā.
6
Pārziež ar čili mērci, tad pamīšus izkārto bekona šķēles, sīpola daiviņas un apcepo ķirbju gabaliņus.
Ja vēlies, lai picas pamatne ir īpaši kraukšķīga, pirms liec uz mīklas pildījumu, apcep to krāsnī 10 minutes 180 grādos.
7
Tukšajās vietās liek sieru. Cep picu 15-20 minūtes. Tad pārber ar spinātu lapiņām un pasniedz.
Lai labi garšo!
PusdienasVakariņasĒdieni dzimšanas un vārda dienas ballīteiBērnu ballītes ēdieniCepšanaCepeškrāsnsPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasCukursEļļaKviešu miltiKūpināts bekonsMocarellaRaugsSarkanie sīpoliSpinātiČili mērceŪdensPicas un karstmaizesviegliItāļu nacionālā virtuveIkdienas maltīteiViegla vasaras maltītePilngraudu miltisalsķirbis
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit