Sastāvdaļas
Pagatavošana
Pannā sakarsē eļļu, liek cepties sīpolus, līdz tie caurspīdīgi, tad izņem sīpolus no pannas.
Pa nelielām porcijām liek pannā gaļas gabaliņus un apcep no visām pusēm zeltainus.
Kad visa gaļa apcepta, to liek atpakaļ pannā, pievieno sīpolus, ķiploku daiviņas (nomizotas, bet nesasmalcinātas) sarkanvīnu, etiķi, sasmalcinātus tomātus un karsē. Kad šķidrums sāk burbuļot, samazina liesmu līdz minimumam un sautē gaļu 45-60 minūtes, līdz tā ir mīksta.
Sakarsē krāsni līdz 180 grādiem.
Iemaisa karstajā sautējumā spinātus un noņem pannu no plīts.
Lej sautējumu karstumizturīgā veidnē. Atlaidināto mīklu izrullē, pārklāj ar mīklu veidni un ar asu nazi nolīdzina malas. Pāerziež mīklu ar sakultu olu.
Liek krāsnī uz 20 minūtēm, līdz mīkla ir čagana un zeltaina.
Lai labi garšo!