Ziemassvētku kulinārijas akadēmija
Recepti iesaka Ziemassvētku kulinārijas akadēmija, ko decembrī rīkoja "3 pavāru restorāns Tam labam būs augt" un "Boržomi".
60Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
1 baklažāns100 gkazas siers20 mlpiens pēc garšascitrona sula20 gskābais krējums lazdu rieksti sāls

Pagatavošana

1

Baklažānu sadursta un cep krāsnī 180 grādos 25 minūtes.

2

Apcepto baklažānu atdzesē, nomizo un sagriež kubiņos.

3

Sajauc ar krējumu un sāli. Tad samaisa visu.

4

Kazas sieru saputo, iemaisa ar pienu un pievieno sāli.

5

Lazdu riekstus sasmalcina.

6

Kārto uz šķīvja, pievienojot svaigas rukolas lapas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!