12Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
300 glēcas (melnās vai sarkanās)1.2 lbuljons400 gkonservēti tomāti, sasmalcināti4 timiāna zariņi1 sīpols, sasmalcināts1 burkāns, sagriezts kubiņos2 ķiploka daiviņas, sakapātas2 ĒKolīveļļa pēc garšassāls un malti melnie pipari0.5 TKmalts muskatrieksts0.5 TKmalts koriandrs grauzdēta maize pasniegšanai
Pagatavošana
1
Katliņā uzkarsē olīveļļu, apmēram vienu minūti apcep tajā sīpolus, burkānus un ķiplokus. Pielej buljonu, uzvāra.
2
Liek katliņā lēcas, garšvielas un timiāna zariņus, vāra, līdz lēcas ir gandrīz gatavas.
3
Pieliek klāt tomātus un karsē vēl 3-4 minūtes līdz lēcu gatavībai. Pasniedzi ar grauzdētu maizi.
Lai labi garšo!
PusdienasLaunagsVakariņasĒdieni veģetāriešiemCepšanaVārīšanaBuljonsBurkāniKinzaLēcasOlīveļļaDārzeņu zupasBiezzupas un krēmzupasSīpoliIkdienas maltīteiTimiānsKonservēti tomātiMuskatrieksts
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit