15Minūtes
12Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
200 gliellopa fileja vai karbonāde1 šalotes sīpols4 kornišoni (mazi marinētie gurķīši)10 mazie kaperi1 ĒKVusteras mērce šķipsnasāls TKmalti melnie pipari1 ĒKkapāti pētersīļi1 ĒKšrirača (sarkano piparu mērce)60 grukolas dīgsti2 olu dzeltenumi4 plānas, grauzdētas maizes šķēles
Pagatavošana
1
Liellopa gaļu attīra no cīpslām un pēc iespējas smalkāk sakapā ar nazi
2
Gatavo marinādi. Sakapā sīpolus, kaperus, kornišonus un pētersīļus, pievieno tiem šriraču un Vusteras mērci, sāli un piparus.
3
Tartara marinādi pievieno gaļai un iemaisa.
4
Pasniedz ar grauzdētu maizi, rukolas dīgstiem un svaigu olas dzeltenumu.
Lai labi garšo!
Ziemassvētku receptesLieldienu receptesĒdieni dzimšanas un vārda dienas ballīteiHelovīna ēdieniRomantiskas vakariņasPasniegt atdzesētuGaļas uzkodasLiellopa filejaMarinēti gurķiPētersīļiŠalotes sīpoliBez termiskas apstrādesVusteras mērceDīgstiŠrirača
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit