Foto: Екатерина Седых

"Tasty" lasītāja Jekaterina Sediha recepšu konkursam, kurā var laimēt noderīgu un ērtu pannu pankūku cepšanai, piesaka recepti pašceptiem vafeļu groziņiem ar garneļu salātu pildījumu.

15Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

VAFEĻU GROZIŅIEM:5 olas50 gcukurs300 gmilti200 gsviests GARNEĻU SALĀTIEM: gurķis ķirštomāti ķīnas kāposts garneles vārītas olas majonēze granātābola sēkliņas olīvas citronu sula

Pagatavošana

1

Iejauc mīklu vafelēm, samaisot visas sastāvdaļas, līdz iegūta mīkla bez kunkuļiem.

2

Sakarsē vafeļu pannu.

3

Lej pannā kausiņu mīklas, cep, līdz vafele gatava, tad izņem to no pannas un nekavējoties, vēl karstu saloka groziņa formā.

4

Turpina cept vafeles, līdz visa mīkla izmantota.

5

Pagatavo salātus, sasmalcinot un samaisot bļodiņā visas sastāvdaļas.

6

Pilda salātus vafeļu groziņos un pasniedz.

Tu taču piekritīsi, ka panna ir viens no spēcīgākajiem "ieročiem" virtuves piederumu "arsenālā". Karbonādes, sacepumi, kotletes, pīrādziņi, mērces, sautējumi un pankūkas – tā vien šķiet, ka, liekot lietā izdomu, pannā var pagatavot teju visu!

Padalies ar saviem knifiņiem, kā tu liec lietā šo daudzveidīgo virtuves piederumu: līdz 1. martam pagatavo pannā savu mīļāko ēdienu – ceptu vai sautētu, grauzdētu vai šmorētu, pieraksti recepti, nofotografē gala rezultātu un atsūti mums. Ļoti iespējams, tieši tev uzspīdēs veiksme!

Vairāk par konkursu lasi te!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!