30Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
30 krabju nūjiņas300 gsiers2 vārītas olas pēc garšasķiploka daiviņas pēc garšaszaļumi pēc garšasmajonēze
Pagatavošana
1
Krabju nūjiņas izņem no polietilēna apvalciņiem, liek bļodā, pārlej ar verdošu ūdeni.
2
Pēc 5 minūtēm ūdeni nolej, krabju nūjiņas uzmanīgi atrullē vaļā, saliek uz papīra dvieļa.
3
Sagatavo pildījumu. Sieru sarīvē uz smalkās rīves. Olas noloba, sarīvē uz rupjās rīves. Ķiplokus nomizo, izspiež caur spiedi. Zaļumus sīki sakapā. Visu liek bļodā, pievieno majonēzi pēc garšas un samaisa.
4
Maisījumu klāj uz atrullētajām krabju nūjiņām un tās saritina rullīšos. Uz nakti liek leduuskapī savilkties garšām.
5
Pirms pasniegšanas pārslaka ar majonēzi.
Lai labi garšo!
Grūtnieces ēdienkarteZiemassvētku receptesZivju un jūras produktu uzkodasSiera un biezpiena uzkodasDažādas uzkodasGaršvielas un garšaugiSiersĶiplokiviegliMajonēzePasniegt nākamajā dienāKrabju nūjiņasBez termiskas apstrādes
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit