Sastāvdaļas
Pagatavošana
Vispirms izcep kūkas pamatni. Cepeškrāsni uzkarsē līdz 180 grādiem. Visas kūkas pamatnes sastāvdaļas sablendē līdz viendabīgai, lipīgai konsistencei.
Ieklāj masu ar kokosriekstu sviestu ietaukotā cepamformā (neaizmirstot ietaukot arī formas malas). Cep apmēram 10 minūtes, izņem no krāsns un pilnībā atdzesē.
Gatavo zemeņu krēmu. Viendabīgā masā sablendē zemenes, medu, kokosriekstu pienu, laima sulu un kokosriekstu sviestu. Iegūto masu pārlej katliņā, pievieno tai cieti, vaniļas esenci un agaragaru. Uzvāra un turpina karsēt uz lēnas uguns, līdz masa sāk sabiezēt. Atdzesē, lai masa ir silta nevis karsta.
Lej sagatavoto zemeņu krēmu uz izceptās pamatnes un liek kūku ledusskapī uz 2–3 stundām.
Pirms pasniegšanas kūku izrotā ar šokolādi, zemenēm un bazilika lapām!