30Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
500 gcūkgaļas maltā gaļa1 ola2 ĒKmajonēze100 gHolandes siers, sarīvēts pēc garšassāls un malti melnie pipari saujacepti, kaltēti sīpoli100 mlgāzēts minerālūdens eļļa cepšanai rīvmaize panēšanai
Pagatavošana
1
Visas sastāvdaļas liek bļodā un kārtīgi samīca.
2
Ar aukstā ūdeni samitrinātām rokām no masas veido kotletes, apviļā tās rīvmaizē.
3
Cep pannā uzkarsētā eļļā brūnas no abām pusēm.
Lai labi garšo!
PusdienasVakariņasĀtri pagatavojami ēdieniZiemassvētku receptesLieldienu receptesLīgo svētku un Jāņu receptesĒdieni dzimšanas un vārda dienas ballīteiCepšanaPannā cepts ēdiensPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasCūkgaļas maltā gaļaEļļaMinerālūdensOlasRīvmaizeGaļas ēdieniviegliMajonēzeIkdienas maltīteiHolandes siersLatviešu nacionālā virtuvesalsKaltēti sīpoli
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit