Foto: Privātais arhīvs
"Šajās kotletītēs ir no visa pa druskai, bet garša superīga," pārbaudītu recepti atklāj vairāku pavārgrāmatu autore Laila Trektere.
30Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

500 gcūkgaļas maltā gaļa1 ola2 ĒKmajonēze100 gHolandes siers, sarīvēts pēc garšassāls un malti melnie pipari saujacepti, kaltēti sīpoli100 mlgāzēts minerālūdens eļļa cepšanai rīvmaize panēšanai

Pagatavošana

1

Visas sastāvdaļas liek bļodā un kārtīgi samīca.

Foto: Privātais arhīvs
2

Ar aukstā ūdeni samitrinātām rokām no masas veido kotletes, apviļā tās rīvmaizē.

Foto: Privātais arhīvs
3

Cep pannā uzkarsētā eļļā brūnas no abām pusēm.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!