30Minūtes
11Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
750 gmencas gaļa125 gKrievijas siers150 gsvaigs cūkas speķis2 sīpoli eļļa cepšanai100 gskābs krējums1 ola pēc garšassāls un malti melnie pipari rīvmaize panēšanai pēc garšasmalts koriandrs pēc garšasgaršviela zivīm ar citronu vai citronpipari
Pagatavošana
1
Sīpolus nomizo, sagriež gredzenos un apcep zeltainus pannā, uzkarsētā eļļā. Sieru sarīvē.
2
Mencas fileju, speķi un apceptos sīpolus samaļ gaļas mašīnā.
3
Masu liek bļodā, pievieno sieru, krējumu, olu, sāli, piparus, maltu koriandru un zivju garšvielu ar citronu.
4
Visu samīca viendabīgā masā. Lai masa būtu vieglāk veidojama, to uz 30 minūtēm var ielikt ledusskapī.
5
Ar aukstā ūdenī samitrinātām rokām no masas veido kotletes un apviļā tās rīvmaizē.
6
Pannā sakarsē eļļu, apcep kotletes zeltainas no abām pusēm.
7
Pasniedz ar svaigiem salātiem.
Lai labi garšo!
Ārstnieciskais uztursSpeķisGaršvielas un garšaugiKinzaMencaSkābais krējumsZivju un jūras produktu ēdienividējiKrievijas siersSīpoli
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit