9Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
2 vistas filejas pēc garšassāls un malti melnie pipari eļļa cepšanai2 saujasgailenes pēc garšasProvanas garšvielas120 gsiers2 ĒKkrējums1 ĒKmajonēze vārīti jaunie kartupeļi pasniegšanai
Pagatavošana
1
Gailenes notīra, sasmalcina. Sīpolu nomizo un sakapā. Pannā uzkarsētā eļļa pāris minūtes apcep gailenes ar sīpoliem, līdz sīpoli kļuvuši caurspīdīgi, tad pievieno sāli, piparus, Provansas garšvielas, noņem sēnes no pannas.
2
Sieru sarīvē, samaisa ar krējumu un majonēzi.
3
Vistas filejas gareniski pārgriež uz pusēm, izklapē un apbēr ar sāli un pipariem. Gaļu apcep pannā sakarsētā eļļa aptuveni minūti no katras puses.
4
Sakarsē krāsni līdz 200 grādiem. Apceptās karbonādes liek karstumizturīgā veidnē.
5
Virsū tām izkārto apceptās gailenes, visu pārklāj ar siera masu.
6
Liek krāsnī un cep, līdz siers ir izkusis un kārdinoši apbrūnējis.
7
Pasniedz ar jauniem kartupelīšiem un dillēm
Lai labi garšo!
PusdienasVakariņasĒdieni dzimšanas un vārda dienas ballīteiCepšanaCepeškrāsnsPannā cepts ēdiensPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasEļļaGailenesGaršvielas un garšaugiKartupeļiSiersSkābais krējumsVistas filejaGaļas ēdieniviegliMajonēzeIkdienas maltīteiLatviešu nacionālā virtuvesals
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit