11Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
gailenes pēc garšasķiploki pēc garšasdilles MARINĀDEI:1 lūdens2 ĒKsāls2 ĒKcukurs100 mlābolu etiķis3 krustnagliņas3 smaržīgie pipari2 lauru lapas
Pagatavošana
1
Gailenes notīra, noskalo, liek katlā, pārlej ar ūdeni, pievieno kādu karoti sāls un vāra, līdz gailenes sāk grimt.
2
Ūdeni nokāš, sēnes saliek burciņās pamīšus ar dillēm vai diļļu ziediem un dažām ķiploku daiviņām.
3
Gatavo marinādi. Visas sastāvdaļas liek katlā un karsē, ik pa laikam apmaisot. Kad marināde sāk vārīties, to pārlej gailenēm un burciņas nekavējoties aizvāko.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit