Sastāvdaļas paredzētas 22 l katlam.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Sakarsētā katlā liek visu četru veidu gaļu un maisot apcep.
Pievieno sīpolus, ķiplokus, burkānus un apmaisot cep vēl 5–7 minūtes.
Pieliek tomātu pastu un apmaisot cep vēl 3–4 minūtes. Lai nesabojātu zupas garšu, pastu nedrīkst aizstāt ar kečupu!
Liek klāt kartupeļus, lauru lapas, cukuru (tas nepieciešams, lai sabalansētu skābumu), paprikas pulveri un piparus. Sāli klāt neliek, jo gaļa, desas un marinētie gurķi jau tā ir gana sāļi. Pielej ūdeni un vāra, līdz kartupeļi ir mīksti.
Beigās pieliek marinētos gurķus (ātrāk nedrīkst, jo skābā vidē neizvārās kartupeļi) un pielej arī burciņā palikušo gurķu marinādi. Karsē vēl 10–15 minūtes.
Lej zupu bļodās, pievieno citrona šķēlītes, olīvas, zaļumus un skābu krējumu pēc garšas.
Lai labi garšo!