7Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
eļļa cepšanai1 kgmaltā gaļa ķiploka daiviņas1 liels sīpols1 ĒKķimenes pēc garšassāls un malti melnie pipari2 glāzes"Cido" dārzeņu sula
Pagatavošana
1
Gaļu liek bļodā, uz rupjās rīves pierīvē sīpolus, uz smalkās rīves ķiploku daiviņas. Pieliek sāli, piparus, ķimenes un visu samīca blīvā, viendabīgā masā.
2
Pannā sakarsētā eļļā kotletes ātri "aprauj" - tikai tik daudz, lai tās ir apbrūnējušas no abām pusēm.
3
Pārlej kotletes ar dārzeņu sulu, uzliek pannai vāku un sautē 20 minūtes.
4
Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem vai kartupeļu biezputru.
Lai labi garšo!
PusdienasVakariņasCepšanaPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasEļļaMaltā gaļaĶimenesĶiplokiGaļas ēdieniviegliSīpoliMārtiņdienas cienastsIkdienas maltīteisalsSautēšanaDārzeņu sula
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit