Jolo virtuve - 127
Foto: Privātais arhīvs
Kūkas noslēpums slēpjas tās krēmā, ko viegli var uztaisīt pat tie, kas ar gatavošanu ir uz "jūs". Kūkas autore Kristīne Henzele pat dubultojusi krēma daudzumu, salīdzinājumā ar standarta recepti, jo krēms ir tik vienreizīgs un kārdinošs. Kūku var bagātināt ar sezonas augļiem un ogām.

Mīklas pamatni gatavojot, sviestam jābūt no ledusskapja.

Pamatne nav ilgi jāmīca, tikai jāsaspaida kopā sastāvdaļas.

Krēmu nedrīkst atdzesēt, tas jāliek virsū āboliem uzreiz, jo krēms mēdz sastingt.

Vari pasniegt ar karameļu mērci. Vai arī, ja āboliem pievienots kanēlis, baudi ar plombīra saldējumu.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!