Mīklas pamatni gatavojot, sviestam jābūt no ledusskapja.
Pamatne nav ilgi jāmīca, tikai jāsaspaida kopā sastāvdaļas.
Krēmu nedrīkst atdzesēt, tas jāliek virsū āboliem uzreiz, jo krēms mēdz sastingt.
Vari pasniegt ar karameļu mērci. Vai arī, ja āboliem pievienots kanēlis, baudi ar plombīra saldējumu.
Lai labi garšo!
Līgo svētku un Jāņu receptesĒdieni dzimšanas un vārda dienas ballīteiBērnu ballītes ēdieniCepeškrāsnsVārīšanaPasniegt atdzesētuCepamais pulverisCukursKukurūzas miltiMiltiOlasPiensSkābais krējumsSviestsVaniļaĀboliTortes un kūkasviegliLatvijas svētku receptes
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit