Figūrai draudzīgā vistas zupa ir pagatavojama nieka 30 minūtēs, turklāt bez liekas trauku ķēpāšanas, jo visas sastāvdaļas tiek apceptas, sautētas un vārītas vienā katlā. Liesa gaļa, svaigi dārzeņi, aromātiski garšaugi – bez garšas pastiprinātājiem un citām liekām piedevām – šī sātīgā un gardā zupa būs lielisks palīgs tievētājiem. Tā ir bagāta ar olbaltumvielām, šķiedrvielām, C vitamīnu un dzelzi, kas palīdzēs stiprināt organismu un izvadīt toksīnus. Recepti piedāvā kulinārijas portāls "Cook.me".
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Katlā, kurā tiks gatavota zupa, apbrūnina filejas strēmelītes. Ja cepoties izdalās tauki, tos nolej.
Pievieno sīpolus, ķiplokus, papriku, sēnes un apmaisot cep 5 minūtes.
Pievieno pārējās sastāvdaļas, izņemot zaļumus, un sautē 15 minūtes uz vidējas liesmas.
Lej bļodās, pievieno zaļumus un pasniedz.
Lai labi garšo!
Vienas porcijas uzturvērtība:
Olbaltumvielas – 30 g
Ogļhidrāti – 7 g
Tauki – 13 g
Kilokalorijas – 263
Izmantojot šo kalkulatoru, vari aprēķināt savu aptuveno bāzes vielmaiņu, kā arī dienas kaloriju patēriņu.