10Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
200 gmakaroni2 ĒKsviests3 ķiploka daiviņas, sakapātas0.5 TKčili piparu pārslas1 lielā bundža konservētu tomātu60 mldegvīns250 mlsaldais krējums130 gcietais siers, sarīvēts pēc garšassāls un malti melnie pipari pētersīļi, sakapāti
Pagatavošana
1
Novāra makaronus, sekojot instrukcijai uz iepakojuma.
2
Kamēr makaroni vārās, gatavo mērci. Pannā izkausē sviestu, pievieno ķiplokus, čili pārslas un apmaisot cep 30 sekundes.
3
Tomātus sablendē, lej pannā un apmaisa. Pievieno degvīnu, iemaisa un karsē mērci uz vidējas liesmas 10 minūtes.
4
Lej klāt saldo krējumu, pievieno 100 gramus cietā siera un samaisa, līdz mērce ir viendabīga. Turpina karsēt uz nelielas liesmas 5 minūtes.
5
Pievieno sāli un piparus pēc garšas.
6
Ber mērcē makaoronus un apmaisa, līdz tie visi ir pāklāti ar mērci. Pārkaisa ar kapātiem pētersīļiem un atlikušo cieto sieru.
Lai labi garšo!
PusdienasVakariņasĀtri pagatavojami ēdieniĒdieni veģetāriešiemCepšanaVārīšanaPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasMakaroniPētersīļiSaldais krējumsSviestsČiliĶiplokiMakaronu ēdieniviegliItāļu nacionālā virtuveIkdienas maltīteiKonservēti tomātiDegvīnsCietais sierssalsSautēšanaČili pipari
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit