vistas gulašs rīsi
Foto: Shutterstock
Gulašs bez liekām kalorijām – treknas gaļas, tumīga krējuma un eļļas – tikai tradicionālā garšu un aromātu buķete.
40Minūtes
13Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

1 ĒKolīveļļa3 vistas filejas1 paprika1 mazā bundža konservētu tomātu3 ķiploka daiviņas1 sīpols pēc garšasrīvēta citrona miziņa0.5 TKķimenes1 TKtimiāns1 ĒKpaprikas pasta vai pulveris2 lauru lapas pēc garšassāls pēc garšaspētersīļi

Pagatavošana

1

Filejas sagriež strēmelītēs. Paprikai izņem sēklotni, sagriež nelielos gabaliņos.

2

Sīpolus un ķiplokus nomizo, liek bļodā vai virtuves kombainā, pievieno tomātus, paprikas pastu, timiānu, ķimenes, rīvētu citrona miziņu un sablendē visu viendabīgā masā.

3

Sausā pannā ar pretpiedeguma pārklājumu maisot apcep gaļu, līdz tā vairs nav sārta. Pievieno papriku un turpina cept vēl 1-2 minūtes.

4

Visu pārlej ar mērci, pieliek lauru lapas, sāli, apmaisa un sautē uz vidējas liesmas 20 minūtes.

5

Pirms pasniegšanas pārkaisa ar kapātiem pētersīļiem, pasniedz ar rīsiem.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!