40Minūtes
13Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
1 ĒKolīveļļa3 vistas filejas1 paprika1 mazā bundža konservētu tomātu3 ķiploka daiviņas1 sīpols pēc garšasrīvēta citrona miziņa0.5 TKķimenes1 TKtimiāns1 ĒKpaprikas pasta vai pulveris2 lauru lapas pēc garšassāls pēc garšaspētersīļi
Pagatavošana
1
Filejas sagriež strēmelītēs. Paprikai izņem sēklotni, sagriež nelielos gabaliņos.
2
Sīpolus un ķiplokus nomizo, liek bļodā vai virtuves kombainā, pievieno tomātus, paprikas pastu, timiānu, ķimenes, rīvētu citrona miziņu un sablendē visu viendabīgā masā.
3
Sausā pannā ar pretpiedeguma pārklājumu maisot apcep gaļu, līdz tā vairs nav sārta. Pievieno papriku un turpina cept vēl 1-2 minūtes.
4
Visu pārlej ar mērci, pieliek lauru lapas, sāli, apmaisa un sautē uz vidējas liesmas 20 minūtes.
5
Pirms pasniegšanas pārkaisa ar kapātiem pētersīļiem, pasniedz ar rīsiem.
Lai labi garšo!
PusdienasVakariņasMazkaloriju ēdieniPannā cepts ēdiensUngāru nacionālā virtuveCitroniLauru lapasOlīveļļaPaprikaPētersīļiVistas filejaĶimenesGaļas ēdieniSīpoliTimiānsKonservēti tomātiPaprikas pastaSautēšana
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit