Jolo virtuve - 225
Foto: Publicitātes foto
Ideja viegli pagatavojamām, veselīgām un garšīgām brokastīm vai desertam, kas jebkuru dienu padarīs īpašu. Recepti iesaka uztura speciāliste Jevgēnija Jansone sadarbībā ar veikalu tīklu "Elvi".
10Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
400 ggrieķu jogurts200 gmandeļu, auzu vai kokosriekstu piens50 gčia sēklas30 gmedus ogas dekoram

Pagatavošana

1

Sajauc pienu ar jogurtu un medu.

2

Maisījumam pievieno čia sēklas, samaisa ar karoti.

3

Liek ledusskapī vismaz uz 2 stundām (labāk uz nakti), lai sēklas kārtīgi uzbriest.

4

Ja vēlas, lai pudiņam ir šķidrāka konsistence, pirms pasniegšanas tam piejauc vēl nedaudz jogurta vai piena.

5

Pasniedz, rotājot ar ogām!

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!