kabaču kotletes
Foto: Shutterstock
Supersulīgas un bez liekām kalorijām - tieši tādas ir šīs gardās vistas un kabaču kotletes! Tās gatavojot, varēsi iztikt bez liekām taukvielām, piedūmotas virtuves un pannas vaktēšanas. Ideāla recepte tavai vasaras ēdienkartei, jo īpaši kombinācijā ar tomātu vai gurķu salātiem.
60Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

1 kgvistas vai tītara maltā gaļa1 kabacis (vidēji liels)4 kiploka daiviņas, izspiestas caur spiedi1 ola dilles, sakapātas pēc garšassāls un pipari0.25 TKsoda

Pagatavošana

1

Sakarsē krāsni līdz 230 grādiem.

2

Kabaci sarīvē uz rupjās dārzeņu rīves, nospiež lieko šķidrumu, liek bļodā.

3

Pievieno malto gaļu, pārējas sastāvdaļas un samīca viendabīgā masā.

4

Ar ūdenī samitrinātām plaukstām formē kotletes, liek uz plāts, kas izklāta ar cepamo papīru.

5

Liek kotletes cepties. Pēc 20 minūtēm samazina krāsns temperatūru līdz 180 grādiem un turpina cept vēl 20 minūtes.

6

Izņem no krāsns un bauda sulīgās kotletes ar tomātu, gurķu salātiem vai kraukšķīgām mazsālītu gurķīšu šķēlēm.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!