60Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
1 kgvistas vai tītara maltā gaļa1 kabacis (vidēji liels)4 kiploka daiviņas, izspiestas caur spiedi1 ola dilles, sakapātas pēc garšassāls un pipari0.25 TKsoda
Pagatavošana
1
Sakarsē krāsni līdz 230 grādiem.
2
Kabaci sarīvē uz rupjās dārzeņu rīves, nospiež lieko šķidrumu, liek bļodā.
3
Pievieno malto gaļu, pārējas sastāvdaļas un samīca viendabīgā masā.
4
Ar ūdenī samitrinātām plaukstām formē kotletes, liek uz plāts, kas izklāta ar cepamo papīru.
5
Liek kotletes cepties. Pēc 20 minūtēm samazina krāsns temperatūru līdz 180 grādiem un turpina cept vēl 20 minūtes.
6
Izņem no krāsns un bauda sulīgās kotletes ar tomātu, gurķu salātiem vai kraukšķīgām mazsālītu gurķīšu šķēlēm.
Lai labi garšo!
PusdienasVakariņasMazkaloriju ēdieniCepšanaCepeškrāsnsPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasDillesKabačiMaltā gaļaOlasĶiplokiGaļas ēdieniviegliIkdienas maltīteiViegla vasaras maltīteDzeramā sodasals
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit