10Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
4 gab.paprika300 gtomāti50 gkonservētas zaļās olīvas20 gkonservēti kaperi1 TKkaltēts timiāns1 TKkumīns1 TKmaltas koriandra sēklas0.25 TKčili pārslas0.5 TKsāls150 gmīkstais kazas piena siers
Pagatavošana
1
Pagatavo garšvielu maisījumu. Piestā ber timiānu, kumīnu, čili pārslas, koriandru un sāli, visu saspied pulverī.
2
Bļodiņā sajauc nelielos gabaliņos sagrieztus tomātus, sasmalcinātas olīvas un kaperus. Pievieno pusotru tējkaroti pagatavotā garšvielu maisījuma.
3
Papriku pārgriez gareniski uz pusēm, izņem sēklas un novieto uz cepamās plātnes.
4
Paprikas laiviņās sadrupini nedaudz mīkstā kazas siera. Tad visās laiviņās ievieto tomātu pildījumu. Augšpusi bagātīgi pārber ar atlikušo kazas sieru.
5
Paprikas pusītes liec līdz 220 grādiem sakarsētā cepeškrāsnī un gatavo 15–17 minūtes.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit