300Minūtes
11Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
2 kgjēra kāja250 mlābolu sula3 gab.burkāni2 gab.skābi āboli1 gab.dārzeņu buljona kubiņš pēc garšastimiāns pēc garšasrozmarīns pēc garšassāls pēc garšaspipari2 gab.ķiploka galviņas4 ĒKolīveļļa
Pagatavošana
1
Mazā trauciņā ieber sāli, piparus, izspiestu ķiploka galviņu, rozmarīnu, timiānu un uzlej nedaudz olīveļļas.
2
Ar šo masu saberz jēra kāju.
3
Pannā nokaitē eļļu un apcep jēra kāju brūnu.
4
Sautējamā traukā (kurā ietilpst jēra kāja) ielej izšķīdinātu buljonu, ābolu sulu, ieliec burkānus, uz pusēm pārgrieztu ķiploku un ābolus.
5
Liec trauku ar jēra kāju cepties 150 grādos sakarsētā cepeškrāsnī 4-5 stundas.
6
Ik pa laikam izņem trauku, apgrozi kāju, lai viss vienmērīgi pagatavojas.
7
Jēra kāja ir gatava, kad gaļa krīt nost no kaula.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit