195Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
2 gab.cepumu paciņas150 gsviests120 gcukurs50 gkakao2 gab.olas200 gmarmelāde
Pagatavošana
1
Katliņā izkausē sviestu.
2
Kad tas pilnībā izkusis, pievieno cukuru un maisi, līdz tas izkūst.
3
Atsevišķā bļodiņā sakul olas.
4
Pievieno tās sviesta-cukura masai, pēc tam pievieno kakao.
5
Maisi, līdz masa uzmet pirmo burbuli. Tad ņem katliņu nost no plīts.
6
Atsevišķā traukā sadrupini cepumus. Smalki sagriez marmelādi un pievieno cepumiem.
7
Uz galda izklāj pārtikas plēvi, kurā ietīt saldo desu.
8
Cepumu-marmelādes traukā lej kakao masu un ļoti kārtīgi izmaisi.
9
Uzgaidi aptuveni 2 minūtes, lai masa padziest.
10
No gatavās masas veido desu, ietin pārtikas plēvē un liec ledusskapī vismaz trīs stundas.
Ja laiks ierobežots, vari saldo desu likt saldētavā uz stundu.
Lai labi garšo!
Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballīteiPasniegt atdzesētuCukursOlasSviestsŠokolāde un konfektesCepumiKakaoMarmelādeSaldēšanaLatvijas svētku receptesSaldā desa
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit