30Minūtes
11Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
400 gpenne pasta120 gķirštomāti saujabazilika lapiņas60 ggrauzdēti Indijas rieksti100 mlkokosriekstu piens vai saldais krējums150 grīvēts mocarella siers šķipsnasāls pēc garšaspipari šķipsnabrūnais cukurs šķipsnačili pārslas olīveļļa cepšanai
Pagatavošana
1
Verdošā ūdenī, kam pievienots nedaudz sāls un olīveļļa, liec pastu un vāri, līdz tā gatava. Nokās.
2
Ķirštomātus pārgriez uz pusēm.
3
Baziliku sablendē ar sāli, pipariem, čili un kokosriekstu pienu.
4
Uzkarsē pannu ar olīveļļu un liec cepties tomātus, pievieno šķipsnu brūnā cukura un cep 6–8 minūtes.
5
Tad pievieno Indijas riekstus, sāli, piparus, čili pārslas, izvārīto pastu, bazilika pesto, kārtīgi samaisi, pārber ar sieru un pasniedz.
Lai labi garšo!
CepšanaVārīšanaPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasBaziliksBrūnais cukursIndijas riekstiMakaroniMocarellaOlīveļļaČiliĶirštomātiMakaronu ēdieniKokosriekstu piens
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit