30Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 3
1 gab.japāņu pelmeņu mīklas plākšņu iepakojums2 gab.vistas filejas1 gab.ola 7 cm purava baltās daļas1 gab.pakčojas kāposts7 ĒKsojas mērce2 ĒKsezama eļļa pēc garšassāls eļļa cepšanai
Pagatavošana
1
Sīki sakapā vistas fileju, puravu un salātus.
2
Lielā bļodā sakul olu un pievieno vistas fileju, puravus, salātus, sojas mērci, sezama eļļu un sāli.
3
Masu labi samaisi un pildi iepriekš atsaldētās pelmeņu mīklas plāksnītēs.
4
Plāksnīti uzliec uz kreisās rokas, ar ūdeni saslapini maliņas, lai tās saliptu kopā.
5
Uz mīklas plāksnītes uzliec pildījumu, vidu salipini kopā un tālāk, uz katru pusi lokot mīklas plāksnīti, ieloki mīklas malas.
6
Liec pelmeņus uz pannas un no vienas puses viegli apbrūnini.
7
Pielej klāt verdošu ūdeni, uzliec vāku un ļauj aptuveni 7–9 minūtes sutināties.
8
Liec uz šķīvja un baudi ar mērcīti.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit