20Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
1 kgsīpoli2 ĒKolīveļļa2 ĒKsviests1 ĒKsarkanvīna etiķis1 ĒKbrūnais cukurs1 TKsāls4 ĒKbalzamiko mērce3 ĒKsojas mērce
Pagatavošana
1
Sīpolus sagriez mēnestiņu formā.
2
Uzkarsē pannu. Kad tā sakarsusi, uzlej eļļu un uzliec sviestu.
3
Kad eļļa un sviests izkusuši, liec pannā sīpolus.
4
Uz lēnas uguns sautē, līdz sīpoli kļūst caurspīdīgi.
5
Pieber sāli, cukuru un cep, līdz sīpoli kļūst mazliet zeltaini.
6
Pievieno visas šķidrās sastāvdaļas, un, nemitīgi maisot, karsē aptuveni 3–5 minūtes.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit