40Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
4 gab.lielas paprikas250 gmaltā gaļa1 gab.liels sīpols180 grīsi120 gkūstošs siers (Čedaras, Krievijas, mocarellas) pēc garšasTako garšvielu maisījums pēc garšassāls pēc garšaspipari
Pagatavošana
1
Liec vārīties rīsus, līdz tie kļūst pārāk mīksti.
2
Sakapā sīpolu un apcep.
3
Sīpoliem pievieno malto gaļu, lai tā apcepas, bet nav izcepusies.
4
Paprikai nogriez cepurīti un iztīri vidu.
5
Liec katliņà vārošā ūdenī un vāri 5–8 minūtes, lai tā kļūst mīkstāka.
6
Kārto papriku cepamtraukā.
7
Rīsus sajauc ar malto gaļu un pievieno garšvielas.
8
Pildi papriku ar gaļas-rīsu masu.
9
Sarīvē sieru un kārto uz paprikas.
10
Cep cepeškrāsnī 180 grādu temperatūrā vismaz 20 minūtes.
Lai labi garšo!
CepeškrāsnsPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasGaršvielas un garšaugiMaltā gaļaPaprikaPipariRīsiSiersGaļas ēdieniviegliSīpoliIkdienas maltīteisals
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit