Sastāvdaļas
Pagatavošana
Vistas filejas pārgriez uz pusēm gareniski, apber ar citronpipariem.
Fileju pārlej ar 150 mililitriem Cēzara mērces un apviļā, lai tā būtu no visām pusēm noklāta ar mērci. Atstāj 20 minūtes ledusskapī.
Atlikušos 50 mililitrus mērces samaisi ar pienu, noliec malā.
Pannā uzkarsētā eļļā apcep iemarinētās filejas, līdz tās kļūst zeltaini brūnas.
Gatavo gaļu pārliec uz šķīvja un piecas minūtes atdzesē.
Sagriez vistu strēmelītēs.
Pannā uzkarsē eļļu un nedaudz pasildi tajā sasmalcinātu ķiploku.
Ķiplokam pievieno Cēzara mērces-piena maisījumu un buljonu.
Spageti liec pannā esošajā šķidrumā (lai tie ir nosegti) un vāri, līdz tie gatavi. Ja šķidruma vārīšanas gaitā ir par maz, pielej nedaudz ūdens.
Kad spageti gatavi, pieber sieru, pievieno citrona sulu un iepriekš sagatavoto vistiņu. Visu samaisi.
Pasniedz ar svaigi maltiem pipariem un sasmalcinātiem pētersīļiem.
Lai labi garšo!