vista
Foto: Privātais arhīvs
Tik garda maltīte mājas gaumē, ka baudījums būs liels un vēl pirkstiņus aplaizīsi. Viegli pagatavojama un sātīga, kā arī lieliski piemērota lietainai un drēgnai dienai. Papildini ēdienu ar ceptiem kartupeļiem un gurķu, tomātu, lociņu salātiem. Recepti iesaka gardēde Kristīne Pleiša.
75Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

vistas šķiņķīši vistas stilbiņi sāls pipari ķiploku daiviņas sīpolu ripiņas saldais krējums kartupeļi kaltēti zaļumi

Pagatavošana

1

Vistu šķiņķīšus un stilbiņus ieberzē ar sāli un pipariem.

2

Apcep uz pannas.

3

Kārto cepampannā, starpās ieliekot ķiploku daiviņas un sīpolu gredzenu pusītes, pārlej ar saldo krējumu.

4

Kartupeļus apber ar sāli un kaltētiem zaļumiem, pārsmērē ar pannā pāri palikušajiem vistu tauciņiem.

5

Stundu cep 190 grādu temperatūrā sakarsētā cepeškrāsnī.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!