75Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
vistas šķiņķīši vistas stilbiņi sāls pipari ķiploku daiviņas sīpolu ripiņas saldais krējums kartupeļi kaltēti zaļumi
Pagatavošana
1
Vistu šķiņķīšus un stilbiņus ieberzē ar sāli un pipariem.
2
Apcep uz pannas.
3
Kārto cepampannā, starpās ieliekot ķiploku daiviņas un sīpolu gredzenu pusītes, pārlej ar saldo krējumu.
4
Kartupeļus apber ar sāli un kaltētiem zaļumiem, pārsmērē ar pannā pāri palikušajiem vistu tauciņiem.
5
Stundu cep 190 grādu temperatūrā sakarsētā cepeškrāsnī.
Lai labi garšo!
PusdienasVakariņasCepšanaGaršvielas un garšaugiKartupeļiPipariSaldais krējumsVistas stilbiņiĶiplokiGaļas ēdieniSīpoliVistas šķiņķisals
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit