40Minūtes
14Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
150 gFarfalle formas pasta (Anna Panna izmantoja Dobeles dzirnavnieka pastu)0.5 gab.ķīnas kāposts1 gab.ābols6 gab.redīsi1 gab.sarkanais sīpols 1/10 daļa no sarkanā kāposta vai galviņkāposta1 gab.liels burkāns50 glociņi100 gzemesrieksti MĒRCEI:1 ĒKzemesriekstu sviests2 ĒKsojas mērce sula no puscitrona3 ĒKūdens
Pagatavošana
1
Katliņā uzkarsē ūdeni un izvāra pastu, vadoties pēc instrukcijām uz iepakojuma. Pastu pēc vārīšanas atdzesē un liek lielā bļodā.
2
Atsevišķā traukā sarīvē burkānu. Smalki sagriež ābolu, redīsus, Ķīnas kāpostu, zilo sīpolu, lociņus un zilo kāpostu vai galviņkāpostu. Dārzeņus sajauc ar makaroniem.
3
Uz pannas apcep zemesriekstus, līdz tie kļuvuši zeltaini brūni. Riekstiņus pievieno salātiem.
4
Mazā bļodiņā sajauc mērces sastāvdaļas, līdz izveidojusies viendabīga masa. Mērci pievieno salātiem un samaisa.
5
Dekorē ar papildu riekstiem un lociņiem.
Lai labi garšo!
PusdienasPiknika ēdienu receptesĒdieni vegāniemĒdieni veģetāriešiemPasniegt atdzesētuBurkāniKāpostiRedīsiSarkanie sīpoliSojas mērceSīpollokiZemesriekstiĀboliDārzeņu salātiĶīnas kāpostsIkdienas maltīteiZemesriekstu sviests
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit