Dobeles dzirnavnieka publicitātes foto
Ēdienu blogere Anna Panna sagatavojusi vasarīgu, svaigu un viegli pagatavojamu pastas salātu recepti. Šos salātus iespējams ērti paņemt līdzi jebkurā izbraukumā, un to pagatavošanai nepieciešamas vien pāris minūtes. Dodies zaļumos un izbaudi vasarīgu svaigumu arī uz sava šķīvja!
40Minūtes
10Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
150 gkrāsainā fusilli pasta (Anna Panna izmantoja Dobeles dzirnavnieka trīskrāsu fusilli)100 grukola200 gķirštomāti3 gab.nektarīni vai persiki1 gab.bundža konservētas kukurūzas MĒRCEI:4 ĒKolīveļļa2 ĒKbalzāmetiķis1 TKmedus0.5 TKDižonas sinepes

Pagatavošana

1

Katliņā uzkarsē ūdeni un izvāra pastu, vadoties pēc instrukcijām uz iepakojuma. Pastu pēc vārīšanas atdzesē un liek lielā traukā.

2

Pastai pievieno rukolu, kukurūzu un sagrieztus tomātus.

3

Nektarīnus sagriež daiviņās un apcep uz grilpannas vai uz parastās pannas. Nektarīnus liek klāt salātiem.

4

Atsevišķā trauciņā samaisa sastāvdaļas mērcei. Mērci pievieno salātiem, samaisa un pasniedz.

Lai labi garšo un izbaudām vasaras piknikus!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!