40Minūtes
10Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
150 gkrāsainā fusilli pasta (Anna Panna izmantoja Dobeles dzirnavnieka trīskrāsu fusilli)100 grukola200 gķirštomāti3 gab.nektarīni vai persiki1 gab.bundža konservētas kukurūzas MĒRCEI:4 ĒKolīveļļa2 ĒKbalzāmetiķis1 TKmedus0.5 TKDižonas sinepes
Pagatavošana
1
Katliņā uzkarsē ūdeni un izvāra pastu, vadoties pēc instrukcijām uz iepakojuma. Pastu pēc vārīšanas atdzesē un liek lielā traukā.
2
Pastai pievieno rukolu, kukurūzu un sagrieztus tomātus.
3
Nektarīnus sagriež daiviņās un apcep uz grilpannas vai uz parastās pannas. Nektarīnus liek klāt salātiem.
4
Atsevišķā trauciņā samaisa sastāvdaļas mērcei. Mērci pievieno salātiem, samaisa un pasniedz.
Lai labi garšo un izbaudām vasaras piknikus!
Piknika ēdienu receptesĀtri pagatavojami ēdieniGrilsVārīšanaPasniegt atdzesētuBalzamiko etiķisMakaroniMedusOlīveļļaĶirštomātiMakaronu salātiviegliIkdienas maltīteiViegla vasaras maltīteDižonas sinepesNektarīniKonservēta kukurūzaRukola
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit