75Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 10
PAMATNEI:200 gmandeļu milti125 gmandeļu sviests4 ĒKkļavu sīrups PILDĪJUMAM:500 gzemenes125 gkokosriekstu/mandeļu sviests5 ĒKkļavu sīrups200 mlkokosriekstu piens3 TKagara pulveris
Pagatavošana
1
Sajauc visas pamatnes sastāvdaļas, liek kūkas formā (diametrs 20 cm) un nospiež.
2
Sajauc visas pildījuma sastāvdaļas (izņemot agaragaru) un sablendē.
3
Atdala apmēram 300 ml pildījuma, iemaisa tajā agaru un liek karsēties apmēram 2 minūtes.
4
Pievieno masu pildījumam un sablendē atkal. Lej pildījumu uz pamatnes, izlīdzina un liek ledusskapī uz 1-2 stundām, līdz kūka kļuvusi stingra.
5
Dekorē ar zemenēm.
Baudi gardu zemeņu kūku bez cepšanas – lai labi garšo!
Ēdieni vegāniemĒdieni veģetāriešiemKļavu sīrupsRiekstu sviestsvidējiBez termiskas apstrādesKokosriekstu piensAgaragarsMandeļu miltiKūkas bez cepšanas
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit